Green House Feeding

hKaždý zkušený pěstitel již jistě zná a setkal se s řadou běžných tekutých hnojiv, mezi která stojí za zmínku například značky BioBizz, Plagron, CANNA, Atami či General Hydroponics. Mnoho pěstitelů se však zatím nejspíš nesetkalo s práškovými hnojivy Green House Feeding.

Jaké jsou výhody hnojiv od této značky a jaké nabízí značka produkty? Dozvíte se v dnešním článku.

Green House Feeding je původem holandská společnost specializující se právě na výrobu zmíněných práškových hnojiv. Ptáte se jaké jsou jejich výhody a v čem jsou lepší než klasická hnojiva?

  • Nabízí delší životnost.
  • Velmi jednoduše se používají, jsou vhodná pro začínající pěstitele.
  • Snadno se přepravují a uskladní.
  • Nízká nákladovost.
  • Perfektně se rozpouští a vstřebávají.
  • Konzistentní kvalita přímo z Holandska, ze surovin z Německa a Švýcarska.

Nabídka GHF není možná tak široká jako nabídka ostatních výrobců, ale nebojte se - vše co potřebujete je obsaženo v několika pytlíkách. Pěstitelé mají na výběr ze dvou řad - z minerální a biologické

Minerální řada Green House Feeding

  • Všechna hnojiva i aditiva můžete použít ve všech pěstebních médiích.
  • Pro práci s hnojivy Vám doporučujeme si pořídit kvalitní EC a pH metr.

Green House Feeding Grow je hnojivo speciálně navrženo pro vegetativní růstovou fázi rostlin. Získáváme díky němu ještě silnější a zelenější rostliny. Je také vhodné na řízkování.

Green House Feeding Booster je dokonale vyvážená směs, která Vaše rostlinky dokáže nakopnout k rychlému růstu a bohaté sklizni. A to už od prvního použití.

Green House Feeding Calcium se hodí v případech, kdy Vaše rostliny trpí nedostatkem vápníku. Vašim rostlinkám dokáže rychle pomoci zpět k zdravému životu.

Green House Feeding Hybrids je hnojivo vyvinuto zejména pro růst a květ těch rostlin, které pocházejí z hybridních kříženců se střední dobou kvetení. 

Green House Short Flowering je špičkové hnojivo vhodné pro růstovou a květovou fázi rostlin s krátkou dobou kvetení. Naopak Green House Long Flowering je ideální pro rostliny s delší dobou kvetení.

Tím bychom měli shrnuto, čím se liší jednotlivé produkty a poznali jsme minerální řadu. Fanoušci ekologického pěstování si jistě přijdou také na své!

Biologická řada Green House Feeding

Green House Feeding BIO Grow je hnojivo speciálně vytvořené pro růstovou fázi všech rostlin. 

Green House Feeding BIO Bloom je kvalitní práškové hnojivo pro květovou fázi všech rostlin. 

Green House Feeding Enhancer je směs huminových kyselin, extraktu z mořských řas, trichodermy a dalších. Znatelně zvyšuje kvalitu zeminy a vitalitu rostlin

My hnojiva Green House Feeding milujeme, stejně jako mnoho dalších pěstitelů. Vyzkoušejte je taky a uvidíte, že jednoduchá práce s nimi Vám přinese ovoce.