Výprodej je tu! Nejnižší ceny výbojek, stanů, ventilátorů, hnojiv a dalších produktů. Nabídka ZDE

Neutralizujte zápach s ONA

Vítáme Vás u dnešního článku, kde se podíváme na značku kvalitních neutralizátorů zápachu - ONA. Ať už bojujete s pachy organického či anorganického původu, ONA Vám pomůže. 

Vybrat si můžete hned z několika forem - k dispozici jsou gely, spreje, kostky, tekutiny. Stejně tak máme pro Vás k dispozici různé vůně. Nahraďte nepříjemný pach například vůní čerstvě vypraného prádla, jablečného koláče, tropického ovoce a dalších.

Technologie neutralizace pachů byla vyvinuta před více než čtvrt stoletím. Původně bylo zamýšleno, že ONA bude používána především k likvidaci pachů ve velkých průmyslových výrobnách. Díky svému perfektnímu složení Vás dokáží produkty ONA zbavit pachů efektivně a hlavně trvale.

Hlavním plusem nabízených produktů je jejich složení. Výrobky jsou šetrné k životnímu prostředí, jsou bezpečné a netoxické. Všechny vstupní ingredience, které se pro výrobu těchto neutralizátorů pachu potřebné, jsou běžně dostupné v potravinářském a kosmetickém průmyslu.

Jak jsme již zmínili výše, z nabídky si můžete vybrat mnoho forem boje proti pachu. ONA Gel je gel, který po přidávání vody vydrží opravdu dlouho. ONA Block je pevný neutralizátor pachů v krabičce. ONA Spray a ONA Mist jsou spreje pro rychlé a účinné zničení pachů v mísnosti, ONA Mist použijete v kombinaci s automatickým rozprašovačem, ve kterém si můžete zvolit interval aplikace vůně.