Výprodej je tu! Nejnižší ceny výbojek, stanů, ventilátorů, hnojiv a dalších produktů. Nabídka ZDE

Hnojiva METROP

Metrop je nizozemský výrobce kapalných hnojiv nabízejících vysokou kvalitu a koncentraci. Za vyšší cenu Vám tedy hnojiva vydrží znatelně déle, než jiná, méně koncentrovaná hnojiva. Metrop využijete v zemině, kokosu i hydroponii

 

Tyto unikátní produkty společnost vyvíjí ve vlastní laboratoři. Již několik let se vydává cestou, při které se opírá výhradně o své vlastní zkušenosti a poznatky - každý druhý týden probíhá speciální analýza rostlin, pro které jsou hnojiva a doplňky používány. Firma se zaměřuje na výrobu produktů pro komerční a profesionální pěstitele, ale také pro naprosté začátečníky - s Metropem dokáže, díky jednoduchému použití, pěstovat opravdu každý. 

V naší nabídce se setkáte s produkty MR1, MR2, Calgreen, AminoXtrem, Root+, Enzymes a MAM8. Jaké jsou jejich výhody si popíšeme níže.

 

MR1 je biominerální hnojivo pro vegetativní fázi rostliny. Vyznačuje se hodnotou NPK 10-40-20 a obsahuje všechny potřebné živiny pro úspěšný růst. Používá se v době od druhého dne růstu až do třetího nebo čtvrtého týdne tvorby květů. Obsahuje také hořčík a chelátové stopové prvky. 

MR2 je biominerální hnojivo pro květovou fázi. S použitím tohoto hnojiva dosáhnete opravdu obrovských květů a skvělé sklizně. Pokud pěstujete v hydroponii, jistě Vás potěší, že kvalita hnojiv je natolik vysoká, že se v hydroponických systémech neusazují. MR2 doporučujeme navázat ihned po použití MR1, tedy od třetího nebo čtvrtého týdne tvorby květů. 


Calgreen
je výjimečný produkt s obsahem vitamínů a aminokyselin, který pomáhá v tvorbě kvalitnějších, pevnějších a pružnějších rostlin. Navíc velmi úspěšně brání rostliny před vznikem plísní či hnilob.

AminoXtrem je vysoce kvalitní květový stimulátor. Tento doplněk působí blahodárně na vše, na co si jen vzpomenete - na kořeny, listy, květy, stonky. Pokud chcete své pěstování pozvednout na vyšší úroveň, AminoXtrem je výrobek právě pro Vás a Vaše rostliny Vám poděkují vysokou a zdravou sklizní.

Root+ je kořenový stimulátor s vysokým obsahem vitamínů a aminokyselin. Vyznačuje se tím, že dokáže opravdu výrazně podpořit rostliny, které jsou vystaveny stresu.

Enzymes je směs speciálních bílkovinných molekul, která urychluje celou řadu biochemických procesů probíhajících v těle rostliny.

MAM8 je speciální směs pro mateční rostliny, která je obohacená o kvalitní mikro a makro živiny. MAM8 zásobí mateční rostliny vším co potřebuje při častém odběru řízků.