Výprodej je tu! Nejnižší ceny výbojek, stanů, ventilátorů, hnojiv a dalších produktů. Nabídka ZDE

Seznamte se, MILLS

MILLS je nizozemská značka s nabídkou unikátních, inovativních biominerálních hnojiv a substrátů. Díky jejich použití dosáhnou Vaše rostliny těch nejlepších výsledků - zdravé a objemné úrody.

Historie značky sahá do devadesátých let, kdy s mottem "Mills pays the bills!" vznikla společnost s jasným cílem - usnadnit pěstitelům práci a zároveň zvýšit jejich výnosy. 

Pokud jste zvědavý pěstitel, který by si rád vyzkoušel pěstování s MILLSem, jistě Vás potěší, že pro Vás máme startovací balíček MILLS. Všechno, co potřebujete pro začátek pěstování v jednom praktickém balení. 

Představme si ale samotnou nabídku této značky.

  • MILLS Basis A/B je základní, silně koncentrované hnojivo pro optimální výživu rostlin ve vegetativní a růstové fázi. Je vhodné pro všechny druhy pěstování a velmi jednoduše se používá. Hodí se také do všech médií. 

  • MILLS C4 je směs všech potřebných látek, které rostlina potřebuje pro zvýšení objemu a kvality sklizně. Účinné biostimulátory obsažené v C4 napomáhají k vyšší produkci cukrů a esenciálních olejů. Zvyšuje celkovou vitalitu rostliny.
  • MILLS Cal-Mag je vysoce koncentrovaná směs vápníku a hořčíku. Používá se zejména při použití osmózy a filtrované či měkké vody. Pomáhá stabilizovat hodnotu pH substrátu. Nedostatek může být projeven žloutnutím listů.
  • MILLS Start je naprosto perfektní doplněk pro všechny druhy rostlin ve fázi sazenice, růstu i rané fázi květu. Podporuje tvorbu kořenů, vitalitu rostlin a jejich bujnost a košatost. Používá se pro správný vývoj sazenic a při přesazování.

  • MILLS Ultimate PK Booster je účinný a naprosto nezbytný pomocník pro zlepšení květů. Používá se poslední 2 až 4 týdny květu. Vylepšuje také vůni i chuť.

  • MILLS Vitalize je revoluční směs obsahující křemík. Díky jedinečnému složení budou Vaše rostliny zelenější, zdravější a budou produkovat fenomenální úrodu. Také se používá jako listové hnojivo

  • MILLS Vitabrix je organický křemík, který se používá ke zkvalitnění substrátu. Zvyšuje schopnost kořenového systému absorbovat. Poskytuje také ochranu proti plísním, hmyzu, bakteriím a dalším onemocněním.

  • MILLS substráty pro pěstování v kokosu či zemině jsou vysoce kvalitní substráty pro úspěšné pěstování. Rostliny budou mít silnější kořeny a výsledná sklizeň bude mnohem objemnější.

Myslíme si, že MILLS se právem stává stále oblíbenější značkou pro všechny pěstitele. Vyšší pořizovací cena je kompenzována vysokou koncentrovaností hnojiv, pokud k tomu přičtete zvýšení a zkvalitnění úrody, tak s MILLS nemůžete šlápnout vedle! Mills pays the bills!