OG Crush Rosin Press Extraktor OG5T
Kód: 200048Detailní popis produktu
Funkce
- Ruční rosin press s eloxovanými dvojitými topnými deskami pro nejlepší zážitek z extrakce kdekoli
 - 76 x 127mm anodizované duální topné desky zůstávají dokonale vyrovnané během lisování
 - Velikost desky je vhodná pro většinu extrakčních sáčkú a předlisovacích forem
 - PID s přesným detektorem teploty
 - Dlouhá životnost
 - Silný kompaktní rám vyrobený z oceli, spárovaný se 5 tunovým hydraulickým zvedákem
 - Silná pružina
 - Snadno vyměnitelný hydraulický zvedák
 - Potravinářská hliníková pracovní plocha zaručuje skvělou chuť a snadné čištění
 - Ideální tlak pro lisování 1 – 12 g květů
 - Integrovaný 5 tunový hydraulický zvedák dodává více než 1 000 PSI, pokud se lisuje 330 mm2 rosin extrakčními filtry
 - Dvojité izolační vrstvy umožňují rosin topným deskám dosažení 200 °F / 93 °C za 8 – 10 minut a chrání stroj před tepelnými ztrátami
 - Přenosný a kompaktní, šetří místo a umožňuje rychlé uložení
 
Specifikace
- Teplotní rozsah: 0 – 399 °F / 0 – 204 °C
 - Výkon: 500W
 - Napětí: 220 V
 - Celková hmotnost: 22 kg
 - Velikost balení: 559 x 40 x 348 mm
 - Lisovací plocha: 76 x 127 mm
 
Bezpečnostní opatření při výměně originálního hydraulického zvedáku
- Nevyměnujte hydraulický zvedák pro více než 5 tun
 - Vyberte zvedák s podobnou výškou a velikostí / průměrem
 - Umístěte hlavu zvedáku do kruhu na spodní desce
 - Není potřeba uzamknout zvedák ve spodní části
 
Obsah balení
- 1 x vše v jednom‘ hydraulický Rosin press
 
Doporučení
- Aby nedošlo k úniku, nevypouštějte odvzdušňovací ventil nad 720 stupňů (2 plné otáčky)
 - Otevřete odvzdušňovací ventil pomalu s polovinou otáčky
 - Nevyměnujte hydraulický zvedák pro více než 5 tun
 - Obsluha jednou osobou
 - Uchovávejte mimo dosah dětí
 
Nastavení PID regulátoru
- Pro zvýšení a snížení hodnoty ve stovkách, desítkách a jedničkách stiskněte tlačítko ?
 - Stiskněte tlačítko ? nebo ? od 0 do 9 pro požadovanou teplotu
 
Doplňkové parametry
| Kategorie: | OG Crush | 
|---|---|
| EAN: | 8595722003030 | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        