Výprodej je tu! Nejnižší ceny výbojek, stanů, ventilátorů, hnojiv a dalších produktů. Nabídka ZDE

Podzimní sklizeň

Podzim je již v plném proudu a my pro Vás připravili shrnutí základních věcí, které je dobré mít po ruce.

Začněme postupně. Každému pěstiteli se stoprocentně hodí mít po ruce nůžky, ať již pěstuje cokoliv. Potřebujete rovné nůžky, nebo zahnuté? Malé nůžky s okem pro jednodušší uchycení? Nebo jste profesionálové a potřebujete stříhač, který se postará o dokonalé zpracování bylin a rostlin? U nás najdete naprosto vše, v bezkonkurenční kvalitě.

Skvělým pomocníkem jsou naše sušící sítě, kterých máme pro podzimní sezonu dostatek, v různých provedeních a velikostech. Sušit v nich můžete nejrůznější byliny, ovoce či houby. Jsou skladné a díky jejich provzdušnění nehrozí vznik plísní

Často se nás ptáte také, v čem bychom Vám doporučili svou usušenou sklizeň uchovávat. V naší nabídce naleznete širokou škálu různých uzavíratelných dóz, které dokáží vytvořit vakuum. Neztrácí tedy ani vůni, ani vlhkost. Nemůžete šlápnout vedle s dózami značky Qnubu, kterých máme v nabídce opravdu nepřeberné množství. Od velkých po malé, v různých tvarech, skleněné i plastové. Perfektně se hodí na uchování kávy, čajů, koření, bylinek a dalších.

Když už máme bylinky nasypané v dóze, je nejlepší volbou ještě se pojistit proti vzniku plísně. K tomu slouží naše sáčky pro udržení vlhkosti Integra Boost. Stačí sáček vložit do dózy, nebojte se, je naprosto netoxický a Vašim bylinkám udrží požadovanou vlhkost po velmi dlouhou dobu.